Milé maminky, tatínkové a světlušky :o)
v pátek 14. 5. 2021 nás čeká schůz­ka. Tři zmr­zlí nám bohužel nepři­ne­sou tak krás­né počasí, jako bylo dnes. Neza­pomeňte se dostatečně oblé­ci, celou hod­inu a půl budeme venku. (16:30 - 18:00)

Už je to dávno, co jsme se scházeli, tak raději pro zopakování:
Sejdeme se u velké nástěnky před klubov­nou v 16:30 s roušk­ou na ústech. Na začátku uděláme prezenčku a vydesin­fiku­jeme ruce. Pak pokřik a vyrazíme směr park a zába­va :o).
Roz­chod opět u nástěnky před klubov­nou v 18:00.

Na schůzku si neza­pomeňte vzít:
- čest­né prohlášení podep­sané od rodičů (viz přílo­ha)
- roušku
- puz­zlík z mírové výzvy - věci na schůzku (deník, tuž­ka, pití, …)
- oblečení dle počasí + raději pláštěnku

Covid opatření + testování
V součas­né době se můžeme scházet, bohužel jen za pod­mínek. Prosím tedy všech­ny rodiče o spoluprá­ci.
Aby­chom uchránili děti, neposíle­jte je pokud vykazu­jí příz­naky nach­lazení, mají být v karan­téně nebo se potkali s nemoc­ným. Po dobu, kdy budeme v kon­tak­tu a vzdálenos­ti kratší než 2m, budeme mít na sobě roušku (zahá­jení schůzky a rozloučení).

Dále testy.
Všich­ni účast­ní­ci (včet­ně vedoucích) musí být otesto­vaní. Test nes­mí být starší 72 hodin. Pokud nej­sou děti testováni ve škole (on-line výu­ka, atd.) je zde možnost rychlotes­tu z lékárny.
Ačkoli Junák přede­pisu­je testování před vedoucím, prosím rodiče o otestování světlušek ještě před schůzk­ou. Testování na začátku schůzky by značně zkom­p­liko­va­lo a prod­louži­lo začátek schůzky. Otes­tu­jte děti a přineste podep­sané prohlášení. Dále je zde možnost již prodělaného Covid-19 onemoc­nění. V tom­to pří­padě na čest­né prohlášení uveďte, že světluš­ka neby­la testová­na, ale je po nemo­ci ode dne DD.MM.RRRR.


V pří­padě dotazů mě neváhe­jte volat.
Na tele­fonu jsem k zastižení spíše než na e-mailu.
Pře­dem děku­ji za spoluprá­ci a těším se na vidě­nou 🙂

Jíťa
Jit­ka Prudičová - tel.: 604 525 310